Doe mee met de wijkschouw in uw buurt!

Home > Nieuws > Doe mee met de wijkschouw in uw buurt!

Doe mee met de wijkschouw in uw buurt!

Tijdens de wijkschouw in september loopt of fietst u samen met uw buurtbewoners en onder andere de buurtpreventie en het leefbaarheidsteam door uw wijk. U beoordeelt wegen en paden, verlichting, groenvoorziening en speelterreinen. Op basis van uw wensen en klachten wordt mede bepaald waar extra inzet nodig is.

Route bepalen

Samen bepaalt u de route en bezoekt u juist die plekken waar u graag aandacht voor wilt. Dat kan bijvoorbeeld een plek met overhangend groen zijn of een pad waar de verlichting beter kan. De gemeente of een van haar partners gaat vervolgens aan de slag met de meldingen. U en de leden van het wijkoverleg krijgen via de wijkregisseur te horen wat er met de meldingen wordt gedaan.

Aanmelden en vragen

U kunt zich tot een week voor de wijkschouw aanmelden bij het secretariaat van Wijkregie door te mailen naar L.Tempelaars@bar-organisatie.nl. Vermeld daarbij uw naam en de wijk waar u woont. U ontvangt daarna meer informatie.

Met vragen over de wijkschouwen kunt u terecht bij de wijkregisseurs:

Wanneer is de wijkschouw?

Wijk Datum Tijd
Bolnes maandag 18 september 17.00 uur