Proclaimer

Home > Proclaimer

Proclaimer

Welkom op de officiĆ«le website van de gemeente Barendrecht. De gemeente Barendrecht is verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Wij doen er alles aan deze actueel en informatief te houden. Komt u ondanks dit alles toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, kunt u ons hierop wijzen via het contactformulier of te bellen naar 14 0180 (alleen 6 cijfers intoetsen).

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelt de gemeente vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Copyright

De gemeente Barendrecht behoudt zich het auteursrecht op de via deze site verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's, fotomateriaal. Niets uit teksten of grafische voorstellingen op de website mag zonder schriftelijke toestemming van de gemeente openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.

Gebruik gemeentewapen van Barendrecht

Het recht om het gemeentewapen te voeren is door de Kroon bij Koninklijk Besluit uitsluitend verleend aan de gemeente Barendrecht. Het zonder toestemming gebruiken van het gemeentelijk wapen is niet toegestaan.

Gebruik logo van gemeente Barendrecht

Het logo geniet auteursrechtelijke bescherming. Het zonder toestemming gebruiken van het gemeentelijke logo of een gedeelte daarvan is niet toegestaan.

Links

Links naar derden worden uitsluitend voor gebruikersgemak geplaatst. De gemeente Barendrecht heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken