Nieuws

Home > Nieuws

Nieuws

RSS
 • 1 maart: Verkiezingsspecial in Het Kruispunt

  Op 21 maart kunt u stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Niet iedereen weet precies wat de gemeenteraad doet, welke onderwerpen er spelen en hoe je hiervoor kunt stemmen. Om Barendrechters beter voor te bereiden op de verkiezingen, wordt er in Het Kruispunt op donderdagavond 1 maart vanaf 19.30 uur een verkiezingsspecial gehouden. De toegang is gratis.

 • 26 t/m 30 maart: controle hondenbezit

  Voor Barendrecht verzorgt SVHW de hondenbelasting. Jaarlijks controleert LEGITIEM BV hiervoor het hondenbezit. Dit jaar vindt de controle van 26 tot en met 30 maart plaats.

 • Waaks! Waakt u mee?

  Op maandag 12 maart is er voor inwoners van Barendrecht de bijeenkomst Waaks! De naam zegt het al een beetje, deze bijeenkomst is gericht op hondenbezitters. Zij zijn namelijk relatief veel buiten en kennen hun wijk goed. Het valt hen dus ook op wanneer er iets afwijkt. De politie kan die extra oren en ogen in de wijk goed gebruiken! Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de aanhoudingen wordt gedaan doordat alerte inwoners direct 1-1-2 bellen als ze een verdachte situatie zien?

 • Uw aanslagbiljet binnenkort in uw (digitale) brievenbus

  SVHW verzorgt de heffing en invordering van de belastingen voor de gemeente Barendrecht. U ontvangt de aanslag tussen 10 en 24 februari. Dit gebeurt digitaal via MijnOverheid en per post. Het aanslagbiljet ziet er dit jaar anders uit: overzichtelijk met zoveel mogelijk lokale belastingen op één biljet, mèt een heldere toelichting. Handiger voor u en een bewuste keuze vanuit milieu- en kostenoogpunt.

 • Uitslag onderzoek speelplekken Leekstermeer, Bartokplantsoen en Fazant

  Binnenkort gaan wij de speelplekken aan het Leekstermeer en het Bartokplantsoen opnieuw inrichten. Ook de speeltoestellen op de speelplek aan de Fazant zijn aan vervanging toe. Via een online enquête hebben wij omwonenden gevraagd wat ze van de speelplekken vinden en wat ze graag anders willen zien, zodat we hier bij de herinrichting rekening mee kunnen houden.

 • Toekomstvisie Barendrecht online

  De gemeenteraad stemde dinsdag 30 januari in met de Strategische Visie Barendrecht 2025.

Archief

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken