Nieuws

Home > Nieuws

Nieuws

RSS
 • Korting op vloer- en spouwmuurisolatie met inkoopactie WoonWijzerWinkel

  Denkt u aan vloerisolatie of spouwmuurisolatie? Met de inkoopactie van de WoonWijzerWinkel kunt u tot wel 15% korting krijgen op vloerisolatie en tot 20% op spouwmuurisolatie!

 • Hoorzitting Commissie Bezwaarschriften 20 december

  Op woensdag 20 december 2017 vergadert de commissie voor de Bezwaarschriften in de Van de Wouwzaal van het gemeentehuis. Aanvang 20.00 uur.

 • Mevrouw Van Belzen overleden

  Donderdag 30 november 2017 is mevrouw Van Belzen, echtgenote van burgemeester Van Belzen, overleden.

 • Japanse duizendknoop in Barendrecht

  De Japanse duizendknoop is in Barendrecht gezien, in de Korianderhof en op het talud van de geluidswal langs de A15. De Japanse duizendknoop is een diepwortelende plant die zich snel uitbreidt. De stengels groeien horizontaal onder de grond en kunnen overal naar boven komen in weer een nieuwe plant. Omdat het een snelgroeiende soort is, overwoekert het andere planten en kan ze voor grote schade aan o.a. natuur, wegen en gebouwen zorgen. De gemeente is daarom alert op het voorkomen van deze plant.

 • Baggerwerkzaamheden in december

  In de maand december vinden er baggerwerkzaamheden plaats in de gemeentelijke watergangen van Barendrecht. Wij zijn hierbij afhankelijk van het weer, het is mogelijk dat de werkzaamheden doorlopen in januari 2018.

 • Meld uw sportheld aan voor het Sportgala

  Op vrijdag 16 februari 2018 vindt de 41ste editie van het Sportgala plaats in Theater het Kruispunt. Ieder jaar worden er tijdens dit gala sporters, sportvrijwilligers en -bestuurders in het zonnetje gezet. Ook dit jaar belooft het weer een sportief feest te worden. We hebben hiervoor wel uw hulp nodig, wij vragen u kandidaten voor te dragen. Want zonder genomineerden, is er geen Sportgala.

 • Regeling Meedoen voor minima uitgebreid met nieuwe vergoedingen voor kinderen

  Het kindpakket in de regeling Meedoen voor minima is uitgebreid met drie onderdelen.

 • Gemeenteraad stelt begroting vast

  Afgelopen dinsdag is de begroting voor 2018 unaniem vastgesteld door de gemeenteraad. Hierin wordt een beeld geschetst van de inkomsten en de uitgaven van de gemeente Barendrecht.

 • Laat uw jeugdkampioenen huldigen!

  Op vrijdag 12 januari 2018 worden alle jeugdkampioenen van Barendrecht gehuldigd. Barendrecht staat die dag volledig in het teken van onze jonge sporters. Tijdens de huldiging van de jeugdkampioenen feliciteert de gemeente Barendrecht de sporthelden met hun mooie sportieve resultaten in het seizoen 2016-2017. Helpt u mee de jeugdkampioenen in 2018 in het zonnetje te zetten? U kunt sporters tot en met 5 januari 2018 aanmelden voor de huldiging.

Archief

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken