Afval loont

Home > Afval loont

Afval loont

De natuur sparen en geld verdienen door uw afval te scheiden? Dat kan met Afval loont. U kunt op 3 locaties van ‘Afval loont’ onder andere oud papier, textiel en kleine elektrische apparaten inleveren. U krijgt een vergoeding voor het afval dat u inlevert. Dit wordt opgespaard op een spaarpas. Bij elke  €10,- die u gespaard heeft, wordt het bedrag op uw rekening gestort. U kunt er ook voor kiezen om te sparen voor een goed doel. Het scheiden van afval loont dus!

Locaties

U kunt uw afval inleveren bij

  • filiaal Barendrecht Centrum (Achterom 9);
  • filiaal Bijdorp, bij Opnieuw & Co (Voordijk 273);
  • filiaal Carnisselande, in de portocabin (op de hoek van de Hudighaven / Van der Vormhaven).

Spaarpas

U kunt als inwoner, vereniging, school of andere instelling meedoen met Afval loont. Nadat u zich gratis geregistreerd heeft op www.afvalloont.nl kunt u een spaarpas ophalen bij een van de filialen. Ook is uw mobiele telefoon te gebruiken als spaarpas, door het tonen van een persoonlijke QR-code. En het is mogelijk mee te doen zonder u te registreren. In dat geval gaat het gespaarde geld naar (lokale) goede doelen.

Vergoeding

U kunt bij de filialen van Afval loont naast oud papier en karton, textiel en kleine elektrische apparaten ook verpakkingsplastic, frituurvet en metaal inleveren. De vergoeding die u ontvangt, ligt tussen de 4 en 15 cent per kilo.

Goed voor milieu

Meedoen met Afval loont, is goed voor het milieu: al het ingeleverde afval wordt hergebruikt of gerecycled. De missie van Afval loont is dan ook: ‘samen sparen we de natuur’. Doe ook mee en registreer uzelf op www.afvalloont.nl!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.afvalloont.nl.

Contact

Gemeente Barendrecht
Bezoekadres: Binnenhof 1
2991 AA  Barendrecht

Postadres: Postbus 501
2990 EA  Barendrecht

Telefoon: 14 0180
WhatsApp: 06 - 46 98 63 26

Vanuit het buitenland:
+31 180 698 398

Contactformulier
 

Openingstijden   
 

Afspraak maken